MasSan

Therapeutische massages in Nederland

Holistisch welzijn

MasSan

Massage Praktijk MasSan biedt een breed scala aan behandelingen voor welzijn en herstel. Van ontspannings- en Ayurvedische massages tot zwangerschapsmassage, stoelmassage, en hotstone massage. MasSan biedt ook behandelingen aan voor specifieke klachten zoals rugpijn en hoofdpijn of andere klachten. Mijn aanpak omvat ook energetische therapieën zoals Reiki en Energetische Vertebrale Correctie (EVC). Elke behandeling is ontworpen om zowel lichamelijk als geestelijk welzijn te bevorderen, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Massagetarieven en soorten massagebehandelingen en aanbiedingen

Lichte blessure massage €35

MasSan

Ik kan de klachten in benen, rug, nek, schouders, ellebogen, hoofd (migraine) en spieren goed voelen en aanpakken. Cupping is hierbij ook een mogelijke behandelingsoptie. De behandeling duurt 30 minuten.

De Ayurvedische massage €100

MasSan

Ervaar diepe ontspanning en zelfgenezende kracht met onze Indiase lichaamsmassage, waarbij warme medicinale kruidenolie wordt gebruikt. Deze massage helpt om je Dosha's (energetische balans) in evenwicht te brengen door de energie (prana) van het lichaam te harmoniseren. Onze medicinale kruidenolie bevordert de afvoer van toxinen en heeft ook een positieve impact op het energieniveau. De massage verlicht blokkades in de energiebanen, waardoor de energie weer vrij kan stromen. Voorafgaand aan de behandeling kun je een Dosha-test invullen om samen te bepalen welk type (Vata, Pitta of Kapha) je bent en welke behandeling het meest geschikt is. (Duur: 90 minuten)

Ontspanningsmassage €55, €80, of €105 

MasSan

Geniet van een moment van pure ontspanning met onze ontspanningsmassage, beschikbaar in sessies van 60, 90 of 120 minuten. Laat alle spanning los terwijl je ontsnapt aan de drukte van het dagelijks leven. Ik zorg ervoor dat je lichaam en geest volledig tot rust komen, waardoor je energie weer kan stromen en je stress vermindert. Ervaar de heilzame effecten van diepe ontspanning terwijl je jezelf verwent met een luxe behandeling. Laat je zorgen wegvloeien onder mijn deskundige handen en stap een oase van rust en sereniteit binnen.

Reiki behandeling €50

MasSan

Reiki is een krachtige vorm van energetische healing die zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau werkt. Deze helende energie helpt bij het losmaken en opruimen van negatieve blokkades die zich onbewust hebben opgebouwd, waardoor je weer in balans komt. Iedereen die zich openstelt voor Reiki kan er veel baat bij hebben. De zachte aanraking en de energieoverdracht zorgen voor diepe ontspanning en herstel van energie. Ervaar zelf de helende kracht van Reiki in een sessie van 45 minuten.

 

Reiki/massage combinatie €80

MasSan

De combinatie van energie en massage brengt lichaam en geest weer volledig in balans. Deze behandeling duurt 90 minuten.

Verdiepingsmassage €90

MasSan

Tijdens de verdiepingsmassage van 90 minuten gaan we samen op zoek naar de kern van jouw probleem. Heb je een vol hoofd of specifieke klachten? We werken gericht aan het oplossen van jouw probleem door energie en kleur te visualiseren en toepassen. Hoewel het misschien vaag klinkt, kunnen we samen veel bereiken als je je ervoor openstelt.

Zwangerschapsmassage €55,- of €80

MasSan

Tijdens de zwangerschap onderga je veel hormonale en lichamelijke veranderingen, dus het is essentieel om goed voor jezelf en je kindje te zorgen. Zwangerschapsmassage helpt stresshormonen te verminderen, knopen los te maken, gezwollen enkels te verlichten, en pijn in de onderrug en banden te verminderen, waardoor je zwangerschap gemakkelijker wordt. Met een speciaal lang kussen kun je comfortabel op je zij liggen en de stevigheid van de massage zelf bepalen. Warme olie en verantwoorde etherische oliën zorgen voor een massage op maat. Voor de veiligheid van je kindje is deze massage geschikt vanaf drie maanden zwangerschap. (Duur: 60 of 90 minuten)

Energetische Vertebrale Correctie (EVC) €60

MasSan

EVC is een zachte en effectieve techniek waarbij meridianen in handen en voeten worden gestimuleerd om blokkades op te heffen en de doorbloeding in organen en rug te verbeteren. Hierdoor kan de wervelkolom gecorrigeerd worden. Deze behandeling is geschikt voor mensen met fysieke klachten, rugpijn of scheefgroei van de wervelkolom, maar is ook zeer geschikt voor kinderen die vaak struikelen of soms wat onhandig in hun bewegen zijn. Ondanks de zachte aanpak is deze behandeling zeer effectief. (Tijdsduur: 60 minuten)

Hotstone massage €65,- of €90

MasSan

Ervaar diepe ontspanning met onze hotstone massage. De warmte van de stenen in combinatie met etherische oliën zorgt voor een intensere relaxatie, waardoor je lichaam volledig tot rust komt. Beschikbaar in sessies van 60 of 90 minuten.

Stoelmassage €30

MasSan

De stoelmassage, gebaseerd op Thaise yogamassage, biedt een korte, ontspannende en verkwikkende behandeling die werkstress en RSI helpt voorkomen. Speciaal ontworpen voor bedrijven, wordt deze massage over de kleding heen of met warme olie op de huid gegeven. De ideale oplossing voor ontspanning op het werk. (Tijdsduur: 20 minuten)

Cadeaubon

MasSan

Een cadeaubon is het perfecte cadeau voor Valentijnsdag, Moederdag, verjaardagen, feestdagen of zomaar een verrassingsgeschenk.

MasSan

Boek nu je massage en ervaar ultieme ontspanning!

Boek nu